Om Sarpsborg Squashsenter


Sarpsborg Squashsenter er et søsterselskap til Sarpsborg Telecom og eies/drives av Jon Olsen og Even Akselsen.

Vi åpnet våre baner i April 2013 og har hatt en meget positiv utvikling.

Våre squashbaner ligger på Iseveien senter, i lokalene til Family Sports Club. Spillerne disponerer fritt garderober/badstue og kafeområdet til Family Sports Club.

Hos oss er alle velkomne. Både de som har medlemskap og du som ønsker å booke en enkelttime.

Registrering av medlemskap gjøres via resepsjonen til Family Sports Club
Våre 3 baner er de eneste i Sarpsborg med internasjonale mål og kommer fra den verdensledende leverandøren ASB Squash i Tyskland som nå har levert over 7500 baner til over 75 forskjellige land.

Banene er av meget høy kvalitet. Gulvet flyter på hundrevis av gummiputer, noe som gir meget bra demping og mindre skaderisiko. I veggene er
hulrom som er fylt med 25 tonn med tørket sand og vi har meget god belysning og luftkondisjonering.

Vi tilbyr gratis veiledning til nye spillere. Bare kontakt oss for avtale ang. dette. Det arrangeres også jevnlig kurs for spillere som ønsker å utvikle sitt spill.

Ønsker du å arrangere miniturnering for venner eller kjøre et internarrangement for ansatte som et kick-off, kontakt oss så kan vi bistå.

Det er også mulig med firma avtale for ansatte.

7500 baner til over 75 forskjellige land

Banene er av meget høy kvalitet. Gulvet flyter  hundrevis av gummiputer, noe som gir meget bra demping og mindre skaderisiko. I veggene er hulrom som er fylt med 25 tonn med tørket sand og vi har meget god belysning og luftkondisjonering.